Back to All Events

Weekend La Roche


Weekend La Roche

Vertrek vrijdag 28/06/2019 om 9h00 aan clublokaal Black&White

Terug zondag 30/06/2019 rond 18h00  

Enkel voor de ingeschreven leden.

Het domein van Floreal La Roche-en-Ardenne strekt zich uit over 4 hectaren ongerepte natuur, langs de oevers van de Ourthe. Het bevindt zich op minder dan 800 meter van het centrum van het kleine stadje La Roche-en-Ardenne, waarvan het toeristische belang zeer groot is. Door optimaal gebruik te maken van de schitterende omgeving, biedt het domein tal van gratis activiteiten in de buitenlucht, zoals minigolf, een zwembad, petanque, multisporten, en meerdere speeltuinen. Met zijn bowlingbanen en dansavonden, biedt Floreal La Roche-en-Ardenne zijn gasten de perfecte combinatie van ontspanning, sport, entertainment, culturele bezoeken en een lokale keuken, aangepast aan elk seizoen.

Earlier Event: June 23
Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin 150 km
Later Event: June 30
VC Beringen 80 km